“I cantucci al pistacchio vedono quest’ultimo come ingrediente principale del biscotto che sostituisce la tradizionale mandorla e rende questo dolce unico e ricercato, rimarcando la sua diffusione storica anche al Sud Italia, maggiormente noto con il nome di “tozzetti”.
Ingredienti:Farina di grano tenero (0)*, Zucchero di Canna grezzo*, Mandorla* 21%, Uova*, Burro*, Miele*, Tuorlo d’uovo*, Pasta d’arancio*, Polvere lievitante (Bicarbonato di ammonio, Bicarbonato di sodio), Sale.
*Biologico
Valore energetico | 1814 kJ / 433,33 kcal |
---|---|
Grassi | 13,00 g |
di cui saturi | 5,00 g |
Carboidrati | 70,00 g |
di cui zuccheri | 27,00 g |
Fibre | 6,70 g |
Proteine | 10,00 g |
Sale | 0,38 g |
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.