“Si presenta come alternativa al classico cremino: gli strati esterni sono fatti con cioccolato gianduia fondente che stringono la parte centrale realizzata con gustosa crema alle nocciole del Piemonte biologiche”.
Ingredienti:: Pasta di Nocciola* 30%, Pasta di cacao*, Zucchero di canna*, Burro di cacao*, Latte intero in polvere*, Emulsionante: Lecitina di soia, Estratto di Vaniglia*, Vaniglia Macinata*.
*Biologico
Valore energetico | 2344 kJ / 560 kcal |
---|---|
Grassi | 46,65 g |
di cui saturi | 20,57 g |
di cui monoinsaturi | 22,33 g |
di cui polinsaturi | 2,97 g |
Carboidrati | 30,48 g |
di cui zuccheri | 22,67 g |
Fibre | 8,48 g |
Proteine | 9,27 g |
Sale | 0,03 g |
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.