Rappresentano una alternativa al gusto classico del cioccolato gianduia. I Gianduiotti fondenti Aiello, prodotti con materie prime di alta qualità, Nocciole italiane Piemonte della varietà “tonda gentile”, e rigorosamente biologiche, dal sapore delicato e nel contempo deciso, nascono per saziare il desiderio degli amanti del cioccolato fondente.
Ingredienti: Nocciola Piemonte 29%, Zucchero di canna *, Burro di Cacao*, Pasta di Cacao*, Cacao in polvere*, Lecitina di girasole*.
*Biologico
Valore energetico | 2646 kJ / 638 kcal |
---|---|
Grassi | 54 g |
di cui saturi | 22 g |
Carboidrati | 35 g |
di cui zuccheri | 31 g |
Fibre | 4,9 g |
Proteine | 6,3 g |
Sale | 0,04 g |
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.